Köptips bildredigeringsprogram

Adobe Photoshop Elements 10

Bildredigringsprogrammet Photoshop Elements 10 inkluderar en stor del av de kraftfulla verktyg som ingår i det avsevärt dyrare bildredigeringsprogrammet Photoshop CS5. Programmet finns i en svensk version, något som avsevärt kan underlätta för dom som inte kan engelska så bra.

Photoshop Elements inkluderar snabbfunktioner för borttagning av röda ögon, fixa vitare tänder och blåare himmel. Detta gör att du snabbt och enkelt kan snygga till dina digitala foton. Du kan också t.ex. ta bort en finne som blossade upp just dagen när bilden togs. Här finns också inkluderat färdiga mallar att använda beroende på hur du vill presentera bilderna, t.ex. fotokalender eller scrapbook.

Photoshop Elements 10 är helt klart det bildredigeringsprogram som är den bästa lösningen för de allra flesta, oavsett om man är avancerad fotograf eller nybörjare. Nu för tiden går det att köpa detta program direkt via Adobes svenska webbshop till ett riktigt bra pris och programmet finns till både Windows och Mac. Klicka här för att läsa mer och köpa programmet.